suzzzzzneuzzz

Rólunk

Csapatunkat 2014 augusztusában hoztuk létre. Úgy gondoltam,mivel Esztergomban mindig is nagy híre volt régen a kézilabdának,újra felszeretném eleveníteni,,így régi csapattársaimat felkeresve hoztam/hoztunk létre egy csapatot. Elõször csak hobby szinten jártunk heti 3x edzeni,majd szeptemberben azt a döntést hoztuk,hogy elindulunk a Komárom –Esztergom megyei bajnokságban. Ez az év az összeszokásról szólt,mivel a játékosok többsége több mint 4 éve nem fogtak a kezükbe labdát,illetve,hogy pénzügyileg fenn tudjuk tartani és újra tudjuk építeni a csapatot. A 2014/2015-ös szezonban 7 csapatból az ötödik helyen végeztünk, amit úgy gondolok,hogy szép eredmény,mivel a pénzügyi hátterünk sem volt jó,mindent saját erõnkbõl kellett létrehoznunk ,ami nem ,hogy elõre vitt volna minket,hanem még hátráltatott. Ezért gondoltuk úgy,hogy kilépünk az egyesületbõl és a fejlõdésünk érdekében új egyesületbe lépünk.

Az új egyesületünk az : Esztergomi Vitézek Rögbi Atlétikai és Football Club!

Ezen belül jöttünk létre kézilabda szakosztályként,aminek én(Osvald Zsanett) lettem a szakosztályvezetõje. Nagyon örülünk ,hogy ebben az egyesületben foglalunk helyet,sok segítséget kapunk tõlük! A 2015/2016-os szezon õszi félévét a 4.helyen zártuk. Az õszi félévben és az elõzõ szezonban még én voltam a lányok edzõje,de a tavaszi félévre már segítséget kellett kérnem az edzõi pozícióra,ugyanis sajnos idõhiányban szenvedek,így lett a lányok új edzõje erre a félévre Szendi Gábor. A tavaszi idény márciusban kezdõdik,amit majd itt mindig közzéteszünk,és az eredményeket is láthatjátok majd! Férfi csapatot is elkezdtük még nyáron összerázni, de sajnos a Komárom –Esztergom megyei bajnokságban nem volt elég csapat ,hogy elindulhassunk,viszont már más megyei bajnokság nem tudott minket fogadni,mivel már késõn neveztünk.

Célunk: Hogy a férfi csapatot elindíthassuk a szeptemberben induló megyei bajnokságban. A nõi csapattal megnyerni a bajnokságot és akár egy szinttel feljebb jutni,Nb 2-be,de ehhez Up-ra van szükségünk,amit minél hamarabb szeretnénk kiépíteni. A tervezet már megvan és az iskolákat is szeretnénk megkeresni. Augusztustól heti 2 edzésünk van a Sportcsarnokban,ahol fiúk –lányok is edzünk és próbáljuk a csapatunkat minél masszívabbá,egy csapattá tenni.

Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Futball Club Alapszabálya ide kattintva letölthető, megtekinthető..